Снимка: Нова тв
fallback

Big Brother се завръща за своя пети сезон, като вече започна и кастинга за шоуто, съобщиха от Нова тв.

След поредицата от VIP сезони той се завръща в оригиналния си вид и всеки може да се запише за участие. Първоначално трябва да се попълни въпросник, а след селекция одобрените ще бъдат канени на интервю с екипа на шоуто.

Мисията на Big Brother е да преобръща представите за света и живота около нас, да позволява на зрителите да надникнат дълбоко в личните мотивации на всеки от участниците, а на Cъквартирантите да видят себе си отстрани и да изживеят приключение, което променя тях самите завинаги, коментират от екипа на риалитито.

Big Brother безспорно промени представите за телевизия в България и живота на 76 българи, участвали в първите 4 сезона на предаването. Някои успяха да материализират екранната си слава, сруги изпаднаха в психологически дупки, трети напират всеки сезон за малко повече слава.

123-ма души стоят зад машината Big Brother този сезон, а малко повече са камерите, които ще наблюдават участниците денонощно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Момо

преди 8 години

Ако трябва да сравнявам между БигБрадър и Къртицата то по-интересния формат е Къртицата. Има много игри и лични съревнвания + всичко от БигБрадър.Но и двете предавания показват доста лоши човешки черти и се върползват много добре от човешката болка и страдание, за да печелят пари.

18

набюдател

преди 8 години

И най-важното не казахте кога е записването ?

17

Анонимен

преди 8 години

Няма ли да спре някой тази свинщина родена в болните холандски мозъци ?!

fallback